Marcin1971 napisał:
To jest tylko denne forum dla bidnych polakow co nie wiedza jak spedzic bardziej porzytecznie czas.(Widac nie maja rodziny lub ja zaniedbuja siedzac na forum calymi dniami.) Milej nocy.
W związku z tym mam pytanie

O CO TAKI WIELKI,DOWARTOŚCIOWANY I BOGATY KIEROWNIK, PRZYSZEDŁ NA TO FORUM DLA BIDNYCH POLAKÓW??????????PRZYSZEDŁ TO JESZCZE PÓŁ BIEDY,BO MÓGŁ PRZYJŚC Z CIEKAWOŚCI CO TEŻ SIĘ TUTAJ DZIEJE,ALE PO CO SIĘ UDZIELA?PO CO ZAŁOŻYŁ NOWY TEMAT?PO CO WRACA ,PO CO PROWADZI DYSKUSJĘ Z BIDNYMI POLAKAMI?WSZAK TO NIE TWOJA LIGA,TO CO TU ROBISZ CZŁOWIEKU?
Powiem tak

ieprznąłeś głupotę na samym początku,myśląc że jesteś taki fajny.Myślałeś że rozpoczniesz burzliwą dyskusję i dzięki temu zostaniesz zauważony przez resztę forumowiczów.Niestety,większośc osób,które się tutaj udzielają,to stali bywalcy od wielu miesięcy.Poznaliśmy się troszkę dzięki naszym postom i wiemy wzajemnie czego po kim można się spodziewacJesteśmy tutaj trochę jak rodzina,czasem sami między sobą sie pokłócimy,czasem pożartujemy(jak to w życiu bywa,ale gdy ktos obcy zacznie wrzucac lub robic sobie jaja z któregoś z NAS,wtedy zareagujemy,chyba normalne).Nie jesteś pierwszą osobą,która chce się pokazac jako bardzo dowcipna od pierwszego wpisu.Niestety,nie każdemu się to udaje,bo jak ktoś robi to nieudolnie ,to MY szybko wyprowadzimy tego kogoś z błędu.
Widzisz na tym forum jest bardzo duża wolnośc słowa,ale trzeba się zastanowic nad tym co chce się przekazac innym ,zanim się to napisze.Ty nie przemyślałeś do końca swojej wypowiedzi a teraz nie masz na tyle odwagi cywilnej,aby powiedziec

orki zagalopowałem się,zapomnijmy o tym.
Czasami wystarczy chwila refleksji nad wlasnym zachowaniem(nikt nie jest idealny i każdy popełnia błędy)aby rozładowac napiętą atmosferę