Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
sebastian skobel daniel prokop pawel piotr (4810 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
zdaje się ,że role się odwróciły w twoim temacie.

przyjmiesz porażkę z pokorą ?

czy też znikniesz cichaczem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
retier1 napisał:

Pewnie poleciał prześcieradło prasować.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Marcin1971)
Wiking
Grzes203 napisał:
retier1 napisał:

Wiec nie znikam tylko mam jeszcze inne rzeczy do roboty poza siedzeniem na forum. Co do przescieradla to masz racje. Wychodze z zalozenia ze jak sobie poscielesz tak sie i wyspisz. Wiec cenie sobie porzadek w lozku. Co do dowartosciowania to wiem ze cechom polakow jest zawisc i zazdrosc. Tak jakos nie moga sie pogodzic ze ktos jest wyzej od nich. Co do forum to szkoda mi czasu na czytanie tych pierdol ktore sa w wiekszosci bez skladu i nie na temet. Mam lepsza literature do czytania. Tak wiec nie miejcie za zle ze bede odpowiadal tylko na niektore posty( najczesciej ostatnie). Co do odwrotu rol to WALI MNIE TO. To jest tylko denne forum dla bidnych polakow co nie wiedza jak spedzic bardziej porzytecznie czas.(Widac nie maja rodziny lub ja zaniedbuja siedzac na forum calymi dniami.) Milej nocy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Marcin1971 napisał:
Grzes203 napisał:
retier1 napisał:

Wiec nie znikam tylko mam jeszcze inne rzeczy do roboty poza siedzeniem na forum. Co do przescieradla to masz racje. Wychodze z zalozenia ze jak sobie poscielesz tak sie i wyspisz. Wiec cenie sobie porzadek w lozku. Co do dowartosciowania to wiem ze cechom polakow jest zawisc i zazdrosc. Tak jakos nie moga sie pogodzic ze ktos jest wyzej od nich. Co do forum to szkoda mi czasu na czytanie tych pierdol ktore sa w wiekszosci bez skladu i nie na temet. Mam lepsza literature do czytania. Tak wiec nie miejcie za zle ze bede odpowiadal tylko na niektore posty( najczesciej ostatnie). Co do odwrotu rol to WALI MNIE TO. To jest tylko denne forum dla bidnych polakow co nie wiedza jak spedzic bardziej porzytecznie czas.(Widac nie maja rodziny lub ja zaniedbuja siedzac na forum calymi dniami.) Milej nocy.

Więc niniejszym witamy w gronie
"bidnych polakow co nie wiedza jak spedzic bardziej porzytecznie czas."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Marcin1971 napisał:
To jest tylko denne forum dla bidnych polakow co nie wiedza jak spedzic bardziej porzytecznie czas.(Widac nie maja rodziny lub ja zaniedbuja siedzac na forum calymi dniami.) Milej nocy.

W związku z tym mam pytanieO CO TAKI WIELKI,DOWARTOŚCIOWANY I BOGATY KIEROWNIK, PRZYSZEDŁ NA TO FORUM DLA BIDNYCH POLAKÓW??????????PRZYSZEDŁ TO JESZCZE PÓŁ BIEDY,BO MÓGŁ PRZYJŚC Z CIEKAWOŚCI CO TEŻ SIĘ TUTAJ DZIEJE,ALE PO CO SIĘ UDZIELA?PO CO ZAŁOŻYŁ NOWY TEMAT?PO CO WRACA ,PO CO PROWADZI DYSKUSJĘ Z BIDNYMI POLAKAMI?WSZAK TO NIE TWOJA LIGA,TO CO TU ROBISZ CZŁOWIEKU?

Powiem takieprznąłeś głupotę na samym początku,myśląc że jesteś taki fajny.Myślałeś że rozpoczniesz burzliwą dyskusję i dzięki temu zostaniesz zauważony przez resztę forumowiczów.Niestety,większośc osób,które się tutaj udzielają,to stali bywalcy od wielu miesięcy.Poznaliśmy się troszkę dzięki naszym postom i wiemy wzajemnie czego po kim można się spodziewacJesteśmy tutaj trochę jak rodzina,czasem sami między sobą sie pokłócimy,czasem pożartujemy(jak to w życiu bywa,ale gdy ktos obcy zacznie wrzucac lub robic sobie jaja z któregoś z NAS,wtedy zareagujemy,chyba normalne).Nie jesteś pierwszą osobą,która chce się pokazac jako bardzo dowcipna od pierwszego wpisu.Niestety,nie każdemu się to udaje,bo jak ktoś robi to nieudolnie ,to MY szybko wyprowadzimy tego kogoś z błędu.
Widzisz na tym forum jest bardzo duża wolnośc słowa,ale trzeba się zastanowic nad tym co chce się przekazac innym ,zanim się to napisze.Ty nie przemyślałeś do końca swojej wypowiedzi a teraz nie masz na tyle odwagi cywilnej,aby powiedziecorki zagalopowałem się,zapomnijmy o tym.
Czasami wystarczy chwila refleksji nad wlasnym zachowaniem(nikt nie jest idealny i każdy popełnia błędy)aby rozładowac napiętą atmosferę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
giovi2 napisał:
Marcin1971 napisał:
To jest tylko denne forum dla bidnych polakow co nie wiedza jak spedzic bardziej porzytecznie czas.(Widac nie maja rodziny lub ja zaniedbuja siedzac na forum calymi dniami.) Milej nocy.

W związku z tym mam pytanieO CO TAKI WIELKI,DOWARTOŚCIOWANY I BOGATY KIEROWNIK, PRZYSZEDŁ NA TO FORUM DLA BIDNYCH POLAKÓW??????????PRZYSZEDŁ TO JESZCZE PÓŁ BIEDY,BO MÓGŁ PRZYJŚC Z CIEKAWOŚCI CO TEŻ SIĘ TUTAJ DZIEJE,ALE PO CO SIĘ UDZIELA?PO CO ZAŁOŻYŁ NOWY TEMAT?PO CO WRACA ,PO CO PROWADZI DYSKUSJĘ Z BIDNYMI POLAKAMI?WSZAK TO NIE TWOJA LIGA,TO CO TU ROBISZ CZŁOWIEKU?

Powiem takieprznąłeś głupotę na samym początku,myśląc że jesteś taki fajny.Myślałeś że rozpoczniesz burzliwą dyskusję i dzięki temu zostaniesz zauważony przez resztę forumowiczów.Niestety,większośc osób,które się tutaj udzielają,to stali bywalcy od wielu miesięcy.Poznaliśmy się troszkę dzięki naszym postom i wiemy wzajemnie czego po kim można się spodziewacJesteśmy tutaj trochę jak rodzina,czasem sami między sobą sie pokłócimy,czasem pożartujemy(jak to w życiu bywa,ale gdy ktos obcy zacznie wrzucac lub robic sobie jaja z któregoś z NAS,wtedy zareagujemy,chyba normalne).Nie jesteś pierwszą osobą,która chce się pokazac jako bardzo dowcipna od pierwszego wpisu.Niestety,nie każdemu się to udaje,bo jak ktoś robi to nieudolnie ,to MY szybko wyprowadzimy tego kogoś z błędu.
Widzisz na tym forum jest bardzo duża wolnośc słowa,ale trzeba się zastanowic nad tym co chce się przekazac innym ,zanim się to napisze.Ty nie przemyślałeś do końca swojej wypowiedzi a teraz nie masz na tyle odwagi cywilnej,aby powiedziecorki zagalopowałem się,zapomnijmy o tym.
Czasami wystarczy chwila refleksji nad wlasnym zachowaniem(nikt nie jest idealny i każdy popełnia błędy)aby rozładowac napiętą atmosferę

O kurde, nie poznaję Pani
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Grzes203 napisał:

O kurde, nie poznaję Pani [/quote]

...chcialem to samo...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
retier1 napisał:
jak dla mnie ,jest to efekt bezstresowego wychowania,które jest lansowane już od jakiegoś czasu w naszym kraju.
ciekawe , jakie skutki będą w następnym pokoleniu ?

nasza narodowa superniania twierdzi, że nie ma czegoś takiego jak bezstresowe wychowanie. i ja się przychylam do tej opinii. albo "stresowe" albo nie ma go wcale. u nas lansuje się samopas tak wg mnie zwany, a potem 80 proc. dzieci określa się jako nadpobudliwe, a one zwyczajnie niegrzeczne są, rozwydrzaki. a potem w dorosłym życiu, jak piszesz...
ale to tak tylko na marginesie, bo to jest temat na osobny wątek. ale zasadniczo ten wątek jest taki, no taki trochę z choinki, to sobie pozwoliłam na drobną dygresję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Chłopaki!!!!!!!!!Kurna niedoceniacie mnie!!!!!!!!!!
Tak czasami też mam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
Marcin,Ty chyba padles ofiara tego stanowiska
oszolomilo Cie to chlopie chwilowo,ale szybko zejdziesz na ziemie
jakis Ty kierownik i czego?zero elokwencji,byki sadzisz jak krowie placki,czym Ty chlopie kierujesz?
tutaj sa ludzie,ktorzy maja o wiele wyzsze stanowiska i nie uzywaja ich jako argumentow w dyskusji,bo to jest zwyczajnie smieszne!!!
jestes najzwyklejszym bufonem

btw
szkoda Ci czasu na czytanie glupot na forum,a sam zakladasz idiotyczne tematy i na to Ci czasu nie szkoda?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok